Mijn naam is Mirella Goorhuis-Cost en mijn passie ligt in de beauty industrie!

Ik ben begonnen met enkel nagels zetten, maar later groeide mijn interesse en passie en ben ik verder gaan leren. Ondertussen kun je bij mij ook terecht voor complete wenkbrauw behandelingen en wimperlifting.

In 2013 had ik besloten mijn droom na te jagen en begon aan de basis nagel opleiding. Na heel veel oefenen ben ik geslaagd voor mijn examen en kan ik mijzelf een gediplomeerd nagelstyliste noemen! Hierna ben ik een eigen salon in huis begonnen. Deze is erg succesvol en ik had al snel een klantenstop.

Ondertussen heb ik nog veel meer trainingen gevolgd, perfectie- maar ook nail art cursussen. Van zowel nationale als internationale top educators. Ik zal mijzelf altijd willen blijven ontwikkelen en uitdagen. Hierdoor weet je dat ik altijd up to date ben van alle nieuwe nageltrends en deze op een goede manier kan uitvoeren. Je bent dus altijd in goede handen!

Daarnaast heb ik in 2019 met succes een onafhankelijke educators training afgerond. Ik geef nu al ruim een jaar les in verschillende technieken. Ik heb veel geduld en probeer altijd het beste uit mijn cursisten te halen. Ik geniet ervan als ik zie hoe zij hun werk naar een hoger niveau tillen!

Naast het normale salonwerk voor nagels heb ik nog een passie, meedoen aan wedstrijden. Ik heb al aan verschillende nationale en internationale wedstrijden deelgenomen en ben in de prijzen gevallen. Elke keer weer probeer ik mijzelf uit dagen en ook mijn eigen werk naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ben ik ook actief als jurylid.

In 2022 wilde ik meer en ben ik mijzelf gaan ontwikkelen. Ik ben trainingen gaan volgen voor de wenkbrauwen en wimpers. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen en het is nu dan ook een belangrijk onderdeel van mijn beauty salon. Nu kan ik jou voorzien van een complete wenkbrauw behandeling, denk hierbij aan shapen, epileren, waxen, verven, verven met henna en een browlift. Daarnaast kan ik jou mooie natuurlijke wimpers voorzien van een krul waardoor ze mooi gelift worden, de wimperlifting.

Ik hoop je snel te zien in mijn salon om je van prachtig en mooie nagels, wenkbrauwen of wimpers te voorzien of om je kennis te vergroten door middel van een nagel opleiding.. Tot dan!